Om mig

Der er store muligheder for at få en session med mig på Østerbro - hjemme hos dig, eller over mobil eller Skype.

.

Jeg kan Inspirere dig til at tage bevidste valg, så du får mere glæde ind i dit liv.

Støtte dig i at slippe gamle mønstre og overbevisninger.

Give dig ro, og viden, så du slipper mindreværd eller angst der forhindrer dig i at leve det liv du ønsker.

Give dig mulighed for at slippe angst for din eller andres død.

Tage dig på en sjælerejse, en tilbageførelse til tidligere liv, eller der hvor du har været imellem livene.
og jeg er der, når du vælger hvilken vej dit liv nu skal tage!

- Det hele med det formål at du får mere glæde og nydelse ind i dit liv.

.

Jeg tilbyder dig at finde din egen vej, et bevidst liv i mere glæde hvor du slipper gamle mønstre og overbevisninger og får mod til at følge dine drømme, og nyde livet. Samt se vejen der er din, og hvor der skal rykkes, gerne med støtte fra mig.
Jeg ser det bedste i alle og er specielt god til at ændre negative og gamle overbevisninger til styrker og læring for dig.
Du kan få redskaber til at tackle din indre forvirring og dine udfordringer, så du efterfølgende får færre problemer, mere glæde og en fornemmelse for hvilken retning du vil gå.
Jeg støtter dig i at forstå, acceptere og elske den, du er, der hvor du er, så du får plads, ro og overskud til at få det liv, du ønsker.

Jeg arbejder med Sjælerejser - regressioner  og har haft mange i regression i de sidste 18 år. Det er en vigtig del af min hverdag, da jeg også skriver bøger  og holder foredrag om tidligere liv. Jeg er clairvoyant og bruger det i mit arbejde med døden og regression.

.

Jeg er Life Coach og bruger det i mange af livets sammenhænge, også når jeg arbejder som socialrådgiver.

Jeg er uddannet i basis Meta sundhed hos Martin Hejlesen. Et emne jeg oplever er vildt spændende og har studeret i mange år, via bøger, kurser i urtemedicin og uddannelse som Zoneterapeut. Forståelsen af at krop, sind og ånd hænger sammen, at sygdomme og overbevisninger kan bedres eller heales psykisk via tanke coaching, EFT-tapping og healing. Stærke redskaber til selv helbredelse, eller store forbedringer af din fysik og dit liv.

Jeg er uddannet Spirituel Mentor og har super dejlige værktøjer til et bedre, lettere og gladere liv for dig som kunde i min biks ;-).

Min spirituelle karriere fik en massiv  ændring med min nærdøds oplevelse i 1996. Det gav nyt perspektiv, om hvad der var mest vigtigt ... Jeg ser nu mit liv som et eventyr, og går til det med stor glæde, hvad end der sker. Udfordringer og problemer er læring og skridt til at vokse sjæleligt, slippe bagage i min livsrygsæk og mere lykke.
De spirituelle, psykiske og fysiske redskaber jeg har lært igennem uddannelser, kurser og livet, har givet mig en dyb forståelse for, hvorfor mit liv er som det er, og transformerer stadig mig  og mit liv - en udfordrende og glædes fyldt proces.
På Amager bor jeg ved Christianshavn, som har en dejlig natur, by, alle slags butikker, og vildt mange villaer og højhuse - når det så indimellem bliver for meget, tager jeg til Vestsjælland og den smukkeste natur, hvor der er højt til loftet og masser af fuglefløjt.
Jeg har derudover den store lykke at have 4 voksne sønner, 6 voksne døtre, 13 børnebørn og dermed en meget stor familie  🙂
Jeg har valgt at mit liv er meget glædesfyldt.

Der er store muligheder for at få en session med mig på Østerbro - hjemme hos dig, eller over mobil eller Skype.

Kontakt mig på birthelue@gmail.com eller via mobil 3155 3510

DSC06883 (2)
DSC06538[1]
blomster og himmel mor
32609_10151445532924244_2069357934_n

Kontakt mig

Du er velkommen til at ringe eller kontakte mig over mail