blomster og himmel morSkab det liv du ønsker

Kunsten er bevidst at skabe det liv du ønsker dig, så det manifesterer sig i dit liv.

Det er det jeg giver dig ”værktøj til”,  så du mere kan nyde livet og skabe glæde. Når din bevidsthed bliver boostet på den måde, så du er mere opmærksom på dig selv og dit liv, vil du leve fra et mere glædesfyldt sted. Du bliver bevidst om at slippe dramaer og trangen til at dyrke det, der ikke fungerer og så bliver alting nemmere.

Du vælger, hvilken vej dit liv tager!

Jeg giver dig metoder der på sigt kan give dig et nemmere, sjovere og mere nydelsesfuldt liv. En spirituel livsstil som en vej til et liv med mere glæde, overskud og personlig styrke. Så du kan realisere dine ønsker, drømme og længsler, med større nydelse undervejs.


trappe morFå overblik over dit liv

Du kan, gå fra negative tanker og holdninger, hvor du holder dig selv i "kælderen", til at være i en mere positiv energi og komme op i "stuen", hvor der er mere udsyn, og hvor det er nemmere at handle.
Alt handler om energi og vibration. Du får "værktøj" med hjem, så du kan højne din energi og samtidigt tackle dine problemer og de ændringer du ønsker. Du får støtte og mod til at være og mærke dig selv. Ved at bruge dine livserfaringer, og bliver bevidst om dem. Om hvad du gør, tænker, siger og hvad du laver.


dør til stole udenfor morFå opfyldt dine ønsker

Vi ser på, hvad du ønsker og på dine udfordringer, og får fulgt processen på bedste vis hen til der hvor du ønsker at være, elelr noget der er endnu bedre.

Du kan få en session over Skype / telefon, eller besøge mig i lokaler ved Trianglen i København. Jeg kan også komme hen til dig.

Husk at bestille tid på:
birthelue@gmail.com eller via mobil 3155 3510, tager jeg ikke telefonen så skrive en sms, og jeg ringer tilbage.