Energimedicin og de mange muligheder.

DSC06621-001
You don`t always need a plan. Sometimes you just need to trust. let go, and see what happens.

Energimedicin og de mange muligheder for at arbejde med vores sygdomme positivt.

Her arbejder vi sammen om dine tanker, din hverdag, dit liv, og nye handlemønstre og tankemønster.
Små og store ændringer i dit liv, der kan give en enorm forskel – som også er vejen til at blive mere rask eller helt rask.

Om dine tanker:
Hvad tænker du egentligt? Hvad ligger bag din sygdom?  Hvilke gaver er det din sygdom giver dig? Ulemperne ved at du bliver rask!

 

until it has thaught us what we need to know
“Nothing ever goes away, until it has taught us, what we need to know.” Pema Chödrön

Hverdagen og dit liv:
En god start på dagen og en god afslutning. Hvad gør du bare fordi det plejer du at gøre? Dine negative og positive sider af dig selv. Hvad er godt og hvad er du god til? Hvad vil være godt du give slip på? Hvad har du lyst til? Behandler du dig selv som din bedste ven?

 

Nye handlemåder:
Hvordan du får mere glæde og latter ind i dit liv. Kosten og at få balance ind i livet, kroppen og sindet. At du husker ”cremen” til din mad og dit liv. Lige det der gør det til en nydelse.
Hvorfor du vil være her i livet, og hvorfor du vil være rask!
Bedre sovemønstre. Hvordan være bevidst tankemæssigt. Hvordan tager du ansvar for dit liv. Loven om tiltrækning. Vores krop er en ven. Meditation. Sådan tænker overlevere. Afslapningsøvelser og Energiøvelser. Hvordan bruger andre deres liv. Omgivelsernes store betydning. Energi og Vibration.

 

DSC06552 (2)Vi går igennem de fleste eller alle de her emner, alt efter hvor du har lyst til at tage fat, og kan mærke positive forandringer, og hvor meget energi og tid du vil afsætte til rejsen mod sundhed og et godt helbred fysisk og psykisk.

Du bestemmer, og jeg er din rejseven.

 

Kontakt mig på birthelue@gmail.com eller mobil 3155 3510.
Skriv en sms eller en mail hvis du ikke får fat i mig.