Min Blog

Tilbage til Forsiden
Nogle af mine indlæg fra min BLOG: birthelue.blogspot.dk 

 

IMG_2652 (2)

Som vi har det med døden, har vi det med livet!

Døden findes, det ved alle.
Vi oplever især døden som en voldsom del af livet, når vi mister nære relationer, eller oplever livstruende alvorlig sygdom.
Døden er et vilkår for os alle sammen.
Men døden er slet ikke, det vi tror og ser.
Vores sjæl er stadig energifyldt og tilstede, når vores krop forgår, ved at vi dør.

Når vi har lært, at have et fredeligt forhold til døden, når vi har døden som bevidst vilkår i livet, og den viden om, at alt ikke slutter, når vi dør. Så gør det, at vi lever vores liv endnu mere og helt, og ikke venter til senere.
Liv og død hænger uløseligt sammen. Som vi har det med døden, har vi det også med livet. 
Vi kan ikke få døden til at forsvinde, ved at tale om det som jeg gør her, eller ved at tie om det, som de fleste gør.

Døden er en overgang til nogle andre dimensioner. Vi oplever ikke den daglige kontakt, med dem der er døde. Vi oplever det som et stort tab, og en stor sorg at miste elsked nær familie og venner. Fordi vi er så fysiske her i livet, at vi ikke oplever de andre dimensioner.
Det er selvfølgelig helt ok, at opleve sorg over at miste nogen, vi elsker.Det er fuldt menneskeligt, og næsten også et vilkår som menneske. Vi er jo fysiske mest, imens vi er her, og det skal vi ikke fornægte. Vi skal bare huske, at døden kan ikke tage dem fra os andet end fysisk, for ånd er evig. Sjælen er den del af os alle, der fortsætter for evigt.
Når vi dør forgår vores fysiske krop, den bliver energi forladt, og ændre sig fysisk og forgår, fordi vi har forladt vores krop med vores energi og sjæl. Alle dem vi har kendt, som er døde, er her stadig bare ikke fysisk. De er på andre sjæle planer.
Noget af os selv er også over på den anden side af døden, og er sammen med dem, vi er nærmest med hele tiden. For vi er altid, og vil altid være, bare ikke lige på det fysiske plan, her hvor vi er i tid.

Vi kan være bange for at dø, fordi vi ikke ved, eller kan huske, hvad der sker når vi dør, og hvor vi var, før vi kom ind i det her liv. læs videre på min blog her

 

 

IMG_3824 (2)

Forårs Længsel

Hun kom mig i møde i eftermiddagens stille dagslys. Der er noget, jeg vil fortælle dig om, sagde hun. Henvendt til mig, da vi passerede hinanden på stien.
Forbavset stoppede jeg op og så på hende. Ja!.

”Nu er lyset blevet stærkere, så husk at nyde livet og nuet”.
”Se miraklerne der sker, når foråret og lyset indtager naturen, og vær med i det flow”.
”Gør ikke modstand, men forundrer dig over alle de små unikke solstråler, hvide og gule blomster, lysegrønne knopper og spæde grønne spirer”.
”Oplev blæsten der puster sig op, og danser rundt om buske, træer og hushjørner for at give plads til nyt”.
”Vær i kærlighed til dig selv, og lad sorg og andre tanker flyve med blæsten. Det er gammelt støv fra tidligere tider. Tak lige nu for det du har lært, følt, set og kom videre, ved at lukke lyset ind”.
”Husk, at ingen venskaber nogen side er slut, for de er i dit hjerte, og I vil altid mødes igen i andre tider”.
”Vær i tillid med hvad end der sker”.
”Det er mig februar med det hele”.

”Du kan ikke tvinge forandringer igennem, læs mere på min blog

 

 

IMG_3883 (2)

Lidt om – Når vi ikke får hvad vi ønsker!

Når du ikke får, hvad du ønsker, når dine drømme og ønsker ikke opfyldes. Så skal du holde ud, vente, have tålmodighed, og du bliver måske også vred, ærgrer dig, og skuffes, samtidig med at du håber og beder til, at det snart vil ske?
… Nej… slip det!
Du har lagt planer, du har sat mål.
Du har indrettet dit liv og din hverdag efter dine mål – fint – rigtig godt!
Kan du gøre mere ved det lige nu, så gør det og lad være med at udskyde dine handlinger.
Kan du ikke, så giv slip.
Det er rigtig godt at have mål ude i horisonten og sætte hverdagen efter det – det gør jeg også…
Men, men lad det så være der! læs mere her

 

1238332_10151821379949916_1558488346_n5 minutters optur – lige nu!

Som Virker!

Start med at smile. Lav først et indvendigt smil, hvor du smiler til alle dine indre organer, dem du lige husker at du har…

Smil til dine lunger,
dine nyrer og din mave…
Smil til din milt,
dine tarme og din lever…
Smil til det indre i dine arme og dine ben…

Slut dit indre smil af med at smile til det indre af dit hoved

– bliv fyldt med blid smile energi.

Derefter smil i flere minutter for dig selv med din mund,

lad smilet brede sig i dit ansigt.

Det giver dig godt humør og god energi … også selvom du skulle have modstand på det!

Vent ikke til i morgen…

gør det lige nu!

Det virker 🙂

568b30746dc9745546abfec640bfee75Hmm, har jeg skabt dette?!

I går opdagede jeg pludseligt, at et andet menneske for et par år siden har gjort noget, der har betydet mange problemer for mig indtil for kort tid siden, uden at jeg vidste, at den anden var involveret.

Da jeg opdagede det i går, kom der selvfølgelig enormt mange negative følelser op, og jeg blev fyldt af vrede og sorg over at han kunne gøre det mod mig.
Jeg blev derefter fyldt med harme og foragt over det han har gjort…
Os som har været så gode venner!

Vi ser ikke hinanden mere, og det er der så flere gode grunde til, end jeg lige vidste.
Jeg tillod følelserne at komme helt frem, for at finde ud af hvor de var i mig, og hvordan de føltes. Jeg vidste at de skulle op og ud.
Samtidigt vidste jeg også, at de følelser skulle jeg ikke blive ved med at have. For de ville binde mig til ham, og det har jeg ikke lyst til.

Stærke følelser binder os sammen med andre mennesker – selvfølgelig følelser som kærlighed, men også had, foragt, skyld og vrede.
Får vi ikke forløst følelserne og tilgivet i det her liv – så tager vi dem med til et senere liv. Så… vi kan lige så godt tage fat i det her… arbejde med det og tilgive.
At være vred på nogen, sårer os selv ikke den anden, hvis de ikke er lige i nærheden af os. Så det bedste vi kan gøre for os selv, er at give slip på vores vrede, ikke for den anden persons skyld, men for os selv – ellers vil den anden person jo blive ved med at påvirke vores humør, energi og liv i negativ retning.

Først lod jeg vreden, harmen, sorgen, foragten komme op og frem i lyset, mærkede følelserne, og hvorfor jeg følte, som jeg gjorde. Det at mine grænser og min tillid var blevet overskredet groft og grundigt….så derefter var det tid til at tilgive, så jeg kunne komme videre i mit liv, og det ikke stoppede mig og tog mere af min energi, og så det ikke gik ind og gav mig vedblivende negative følelser som kunne ændrer mit humør, livsglæde, og energi i lang tid.
Læs videre på min blog….

 

Det er vildt meget gråvejr i dag – vær tilfreds med det!

031 (3)Sådan en dag, hvor jeg nærmest bliver provokeret af vejret til at være glad – for at skabe balance inde i mig selv.
Hvor jeg tænder stearinlys, og går igang med hvad jeg ved glæder mig.
Lige nu er det, at få diverse internet medier op at køre med hjemmeside, opdaterede blogs, god te i koppen, planlægning af 2015 og andre for mig dejlige vigtige ting.

Jeg bliver ikke fristet af at ville lukke og slukke ned i energi og humør mere, selvom jeg også er blevet såret mange gange.Det har jeg det for godt til indeni, så den ”nedtrygtheds frakke” jeg har kunne passe tidligere, kan jeg slet ikke få mig selv til ”at tage på” mere. For det føles ikke godt for mig…..men jeg har været der rigtig meget tidligere.

læs videre her

 

 

 

Bevidsthed om at døden er en del af dit liv, giver dig mere lykke!

Få mere lykke i dit liv!

Der er lavet en del undersøgelser om hvad døende og alvorligt syge, der er bevidste om, at der kun er kort tid tilbage her i livet, tænker om deres liv!

De aller fleste tænker, at de gerne ville have gjort noget om og gjort det på en anden måde, og der er vigtig lære i det til alle os andre, der ikke er nået så langt endnu.
De døende ser tilbage på det, der ikke blev til noget, og det viser sig, at de fleste ikke har realiseret bare halvdelen af deres drømme på grund af valg, de har truffet eller ikke truffet .
Mange ønsker meget, at de havde gjort nogle ting tidligere i deres liv og Ikke havde ventet med at leve deres drømme ud.
De ønsker, de havde udtrykt følelser noget mere, og de fortryder, at de slog de sig til tåls med at de aldrig blev de personer, de faktisk kunne være blevet.
De ærgrer sig over, at de ikke har fået talt nok med deres kæreste og børn.
De har altid håbet, at der ville komme mere tid til at tale samme i hverdagen, om hvordan de hver især havde det.
De fortryder, hvis de har svigtet i familien, har brudt gode relationer eller er gået fejl af venner og familie.
Der er ikke nogen døende eller alvorligt syge der fortryder, at de har brugt meget tid sammen med deres venner og dem de holder af. Eller at de turde elske, prøvede at have det sjovt, spillede et instrument, dansede meget, dyrkede have, reparerede motorcykler eller lavede andet de holdt meget af..
Det der betyder noget når vi er døende er det nære vi har oplevet, og hvor mange drømme vi turde realisere, og det aller vigtigste er kærligheden og nærheden sammen med andre.

Det er det der gør os lykkelige… Læs mere på min blog…

Gagget gang og ny energi 😉

download
Ny energi!
Når du ikke orker mere, eller når problemerne er store…så…husk…du kan ikke løse problemerne på samme energiniveau som de er skabt i !! og du skal have energi for at orke noget igen, især hvis det ikke er så spændende, det du er igang med…
Den hurtigste måde at løfte sig selv når energien eller humøret er væk, er ved at:
1. Gør noget fysisk – tage trapperne eller en tur på græsplænen rundt en gang eller to… ud i den friske luft…
Eller god musik i ørerne – skru op og tag en dans eller en sang – også på arbejdet med høretelefoner… måske ikke lige sangen her 😀
Min helt egen favorit efter dans og sang er at øve mig i gaggede gangarter…det hjælper :-)…Noget jeg startede på, da jeg for en del år siden var socialrådgiver i Skælskør, og det udviklede sig til at blive en sport for mig at lave en ny gagget gangart, når jeg gik forbi sekretæren, når hun stod og snakkede med borgere enten ved en skranke eller i telefon… det kan jeg grine af stadig ;-)… læs mere på min blog…

“Lev, så at du ønsker at leve igen!

“Lev, så at du ønsker at leve igen
– det er din pligt
For i alle tilfælde vil du komme til at leve igen !”
-Freidrich Nietzsche

Tilgivelse og nærværd
Døden og Livet
Det er 6 år siden at min mor døde, og jeg tænker tit på hende, hun var jo i min barndom en stor del af mit liv. Jeg har en del venner og familiemedlemmer der er døde, og for 1½ år siden mistede jeg et lille barnebarn, før end hendes liv var begyndt. Hun er et eksempel på, at døden også tit kommer, når vi ikke lige er klar til det… læs mere på min blog…

 

“Fremtiden tilhører dem, der tror på skønheden i deres drømme.”

Drømme
Drømme
Jeg har en stor drøm
Om at så mange som muligt får viden om: At døden ikke er slut. At der er så smukt og utroligt meget kærlighed ovre på den anden side af døden, og når vi siger farvel til hinanden, når en af os dør, så er det ikke et farvel for altid – men et på gensyn!
Jeg er en drømmer, en skaber lige som alle andre.
Så når vi – du og jeg deler vores drømme med andre starter vi en samskabelse af begivenheder, og når mere end én person begynder at tro på din og min drøm, sætter vi drømmen i bevægelse mod at blive virkelighed. Når 10 eller flere tænker drømmen går det stærkt. Uanset hvad vi fokuserer på vokser og udbygges. Så når mange mennesker tænker drømmen, så kan vi være sikker på, at resultatet er der.
Din og min drøm er startet som et  frø – som tanker, ønsker og viden med et formål. De frø skal plejes med positive tanker og fokus for at vokse. I starten er det vigtigt at overveje, hvem vi deler vores drømme med, så vores drømme lige som sarte småplanter vokser i et nærende miljø, hvor de trives. Vi passer og plejer disse planter, nipper visne blade af, og gøder jorden…  og så deler vi, planterne om i større potter, og sætter dem ud i solen, når tiden er inde… læs mere på min blog…

 

Der er ingen fordømmelse, kun kærlig læring i døden!

Nærdød
Nærdød
Da jeg oplevede min nærdød, fortalte jeg ikke noget om det til læger eller sygeplejeske, efter at jeg var blevet genoplivet – men det er også 18 år siden, at det skete, og der tales heldigvis meget mere om nærdødsoplevelser i dag.
Da jeg oplevede nærdød, vidste jeg ikke, at der var noget der hed det.
Jeg var så overvældet over den store grænseløse og kærligheds fulde oplevelse jeg havde været igennem, samtidigt med at jeg også var totalt overvældet, over at jeg havde været død, og var kommet tilbage til livet, så jeg havde svært ved at rumme det… læs mere på min blog…

Blinde kan se i nærdød og regression

birthelue.dkJeg har oplevet at en mand der var blind – huskede flere tidligere liv under en regression hos mig… og i et af livene så han hvad der skete. Han huskede at han i et andet liv kunne se og han så det og kunne beskrive det.Her er det en Blind kvinde… se mere på bloggen…

 

Hvorfor interessere mig for tidligere liv?

birthelue.dk
Tidligere liv

For mig er det ikke for at flygte fra mit liv, eller drømme mig væk fra en almindelig hverdag, eller troen på at jeg har været en helt fantastisk berømt person engang, at jeg gør det…
Nej – det er den store længsel, jeg har haft til noget, jeg i begyndelsen ikke kunne formulere. Det føltes som et sug i hjertet og maven, erindringer som ikke kunne lukke sig op, og følelser jeg ikke kunne sætte ord på.
Følelsen af at jeg også er af en anden verden, og lysten til igen at huske, og også være der, hvor jeg kommer fra!…
  læs mere på min blog…

 

Hvad helvede er det?

Blog indlæg. Hvad er Helvedet?
Blog indlæg. Hvad er Helvedet

Helvede er en tilstand, vi selv skaber med vores tanker og handlinger, både før og efter døden.
Helvede er i livet, at være i en stor udfordring som er virkelig hård ved os, som giver os mange spekulationer

– når vi ikke kan finde en løsning eller se hvad vi kan handle på, eller vi kan have mange smerter og være meget syge, vi kan have mistet en eller flere af vores kære endda på en voldsom eller hjerteskærende måde, vi kan være gået fallit og er blevet ruineret økonomisk, eller vores hus kan være brændt ned og vi har mistet alt hvad vi ejer, vores kæreste/ barn/ forældre kan have sagt at nu vil han/hun ikke se os mere…
At være i en helvedes situation skal ingen af os føle skyld over.
Vi er på den måde ikke bare selv uden om det, og skal selv rode os ud af det igen, da vi er skabere af det der sker!… læs mere på min blog…

Lad dine drømme blive større end din frygt!

Liv og Død. Birthe Lue
Følg dine drømme

Vi kan ikke planlægge alt, hvad vi oplever i detaljer – heller ikke store begivenheder i vores liv – men vi kan planlægge de store linjer i vores rejser, i ferier og i en fest vi holder. Vi forventer dejlige oplevelser og vi glæder os. Det er med til at skabe vores ferier, rejser og fester bliver gode.

Sådan kan vi også gøre med vores død. Ikke at du kan planlægge alt, hvad du vil komme til at opleve i detaljer ved din død, ligesom dine fester her i livet, som du jo også kun i de store træk planlægger – men du kan blive så afklaret, at du kan håndtere din død, så din dødsangst bliver meget lille.

At være ovre på den anden side af døden var for mig vidunderligt, fredfyldt, kærligheds fyldt og grænseløst glædes fyldtlæs mere på min blog…

At være medspiller og ikke en modspiller.

Birthe Lue
Alt sker med en hensigt
Nogen gange kommer mennesker ind i dit liv, og du ved med det samme, at der er en mening, med at de er der. De er der af en grund, de vil lære dig noget eller hjælpe dig, med at finde ud af hvem du er, eller hvem du ønsker at blive.
Du ved ikke før end det sker, hvem de mennesker er, der bliver noget helt særligt for dig…  læs mere på min blog…
 

Liv og Død… og nærdød

Nærdød. Birthe Lue
Nærdød. Birthe Lue

I 1996 efter fødsel af min yngste søn, fik jeg svangerskabforgiftning.
Så jeg begyndt at bløde ud af næse, i mund og andre steder og var meget syg. Jeg døde af det døgnet efter fødslen.
Hvor længe jeg var død, ved jeg ikke ,men da jeg kom tilbage til livet, havde jeg haft så dybe oplevelser, at jeg vidste, at der er en bevidsthed efter livet.
Jeg ved også, at jeg var så langt ude, at overlægen til min udskrivning fra sygehuset senere sagde: “At jeg var en af dem, han havde oplevet havde været længst ude og var kommet tilbage igen… læs mere på min blog…

Du kan nå det endnu….

Birthe Lue
Du kan nå det endnu!
Det kan nå`s endnu…
Her lige inden nytårsfortsætternes tid, giver jeg dig fortrydelsernes top fem for døende…
Det vil sige det de fleste døende fortryder… læs mere på min blog…

Alt er som det skal være! …
–  ellers lav det om!

Birthe Lue Blog
Du bestemmer hvor godt dit liv er.
Hmm…  “Er alt som det skal være med al den uretfærdighed og sorg, utryghed, fattigdom og vold der findes??” 
 Ja… vi har forskellige udgangspunkter – socialt, genetisk, fysisk og psykisk, med vores udseende, evner og rigdom… alligevel har vi alle gaver... læs mere på min blog…

2 Comments on “Min Blog

  1. Birthes måde at fortælle, som det mest selvfølgelige i verden om tidligere liv ,afmystificer i dén grad det hele, hvis man på nogen måde føler sig nervøs eller utryg omkring liv og død. Jeg kunne ikke ønske mig nogen mere rolig, stabil og tryg rejseleder på min vej gennem de forskellige tidligere liv. Birthe guider stille og roligt med sine spørgsmål, så de ting som sker ligesom får lov at udfolde sig . Hun er rigtig god til at hjælpe med at holde en på sporet og man får hele tiden hjælp til at lægge mærke til læringen i det pågældende liv, og forstå hvad man har oplevet lige netop dette liv for. Mine varmeste anbefalinger af Birthes måde at være nærværende, omsorgsfuld og næsten holde én i hånden på turen gennem diverse tidligere liv.
    Gudni

Comments are closed.